JAK BYDLÍ DESIGNÉŘI: na návštěvě u Veroniky z Weconcept

zprostedkovatel
Maxima Reality
14.6.2021
zprostedkovatel Sdílet na Facebooku
Startujeme nový seriál, ve kterém vás pozveme na návštěvu k zajímavým osobnostem, jež se věnují lokálnímu designu, udržitelnosti nebo se přímo zabývají zvelebováním vašich domovů.

Začínáme u Veroniky z We concept, nepřehlédnutelné éterické ženy, která přímo srší energií a skvělé nápady by mohla rozdávat. V rámci platformy We concept pomáhá s plánováním svateb a oslav, ale tvoří také udržitelnou kolekci oblečení.

Ve svém slunném vinohradském bytě, který dosud částečně sloužil i jako showroom značky, se obklopuje květinami, přírodními materiály a jemnými barvami. Spolu s manželem a dvěma dcerami dokazují, že fungovat se dá i na relativně menším prostoru, pokud se člověk naučí neshromažďovat zbytečnosti.

Detail interiéru

 

Veronika ráda kombinuje nábytek z klasických řetězců s vintage kousky, které celému bytu dodávají charakter. To podtrhují i DIY dekorace jako závěsná makramé, doplňky využívají sušené rostliny nebo dekorace v dětském pokojíčku.

Detaily jsou klíč

Co dokáže kombinace barev?

 

Speciální pozornost si za nás zaslouží jednoduchá bílá mříž v ložnici, která skvěle oživuje celý prostor a vystihuje také osobnost obou manželů.

Sama o sobě je esteticky neutrální, osobitost získává díky kombinování fotek, plakátů a vzkazů s všemožnými vzpomínkami, květinami nebo třeba osobními doplňky.

Pokojové rostliny jsou základ

 

 

Zdroje:

https://www.weconcept.cz/

Obsah

Chci prodat nemovitost

  • prodáte 2x rychleji než jinde
  • navýšíte prodejní cenu o 10-15 %
  • naši provizi zaplatí kupující
zprostedkovatel

Maxima Reality

Za 26 let své existence pomohla Maxima Reality více než 62 000 klientů. Jejím majitelem je od roku 2019 Vladimír Zuzák, pod jehož vedením se společnost profiluje jako realitní kancelář pro řešení životních situací. Maxima se dlouhodobě soustředí na vývoj inovativních služeb v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, které zvedají úroveň českého realitního trhu.
  • prodáte 2x rychleji
  • můžeme navýšit prodejní cenu o 10-15 %
  • naši provizi platí kupující

Chci prodat nemovitost

dum
  • odhad zpracujeme vždy zdarma
  • zjistíme aktuální tržní cenu v dané lokalitě
  • realitní specialista vám volá obratem

Chci odhad tržní ceny

odhad
Cookie popup