Jak si správně vybrat svůj vysněný dům?

zprostedkovatel
Maxima Reality
20.9.2023
zprostedkovatel Sdílet na Facebooku
V životě každého z nás nastane chvíle, kdy se rozhodneme pro místo, které chceme nazývat domovem. Je to místo, kde budou vyrůstat naše děti, kam se budeme vracet z práce, a kde strávíme nejednu klidnou neděli. Není to jen otázka stěn a střechy nad hlavou; je to rozhodnutí, které odráží naši osobnost, styl, vkus a splňuje naše jedinečné potřeby a přání. A právě proto bychom si měli být při výběru našeho budoucího domova vědomí toho, co je pro nás skutečně důležité.
Jak si správně vybrat svůj vysněný dům?

Společnost GOOPAN si toto uvědomuje a přistupuje k designu bydlení s hlubokým porozuměním pro individualitu každého klienta. Proto byly vytvořeny čtyři řady domů, z nichž každý z devíti typových domů reflektuje odlišné životní scénáře, a tak si mezi nimi může každý najít ten svůj, jedinečný a vysněný domov.

Řada LIGHT: Domy plné světla 

Každý domov řady LIGHT je architektonickým dílem, které v sobě nese slib neustálého kontaktu s přírodou díky promyšlenému využití prosklených ploch. Tyto domy jsou navrženy tak, aby reflektovaly moderní životní styl a zároveň poskytovaly místo plné pohody a klidu.

Řada LIGHT

Řada LIGHT

Řada MOOD: Bydlení s charakterem 

Domy řady MOOD nabízejí nejen kreativní prostorová řešení, ale také unikátní designové prvky, které každému z nich dodávají neopakovatelnou atmosféru. Tato řada představuje rozmanité varianty domů pro ty, kdo chtějí, aby jejich domov vyjadřoval jejich osobnost a byl zároveň místem, kde se budou cítit skutečně šťastně.

Řada MOOD

Řada MOOD

Řada FRESH: Symbióza tradice a moderního designu 

FRESH je řada, kde se snoubí klasická elegance s inovací a funkčností moderní doby. Patrové domy se sedlovou střechou a moderní architektonické prvky poskytují útočiště pro ty, kdo hledají pohodlí tradičního domova společně s přednostmi současného bydlení.

Řada FRESH

Řada FRESH

Řada DREAM: Splněný sen o dokonalém domově 

Domy z řady DREAM jsou navrženy tak, aby splnily sny o dokonalém bydlení i na menším pozemku. Každý z typů, DREAM 01 a DREAM 02, představuje odlišný přístup k vytvoření prostorného a pohodlného domova, ať už hledáte moderní estetiku nebo vícegenerační bydlení.

Řada DREAM

Řada DREAM

Tyto čtyři řady od GOOPANu dokazují, že i v dnešní době lze najít domov, který splňuje specifické potřeby a přání každého z nás. Aby společnost GOOPAN zajistila skutečně individuální přístup, nabízí kromě standardních řad i možnost zcela na míru navržených projektů. Navíc nyní přichází s výjimečnou podzimní akcí: Do 15. 12. 2023, získáte exkluzivní slevu 5 % na dům a fotovoltaický systém zdarma! Např. designový LIGHT 03 vyjde po slevě na pouhých 4 992 689 Kč.

 

Máte zájem o exkluzivní slevu?

Chci prodat nemovitost

  • prodáte 2x rychleji než jinde
  • navýšíte prodejní cenu o 10-15 %
  • naši provizi zaplatí kupující
zprostedkovatel

Maxima Reality

Za 26 let své existence pomohla Maxima Reality více než 62 000 klientů. Jejím majitelem je od roku 2019 Vladimír Zuzák, pod jehož vedením se společnost profiluje jako realitní kancelář pro řešení životních situací. Maxima se dlouhodobě soustředí na vývoj inovativních služeb v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, které zvedají úroveň českého realitního trhu.
  • prodáte 2x rychleji
  • můžeme navýšit prodejní cenu o 10-15 %
  • naši provizi platí kupující

Chci prodat nemovitost

dum
  • odhad zpracujeme vždy zdarma
  • zjistíme aktuální tržní cenu v dané lokalitě
  • realitní specialista vám volá obratem

Chci odhad tržní ceny

odhad
Cookie popup